Praktijk voor counseling bij: dyslexie, dyscalculie, AD(H)D.

Even voorstellen

Praktijk ‘Beeld aan ’t woord’ in Gouda

Ik ben Marijke Eelkman Rooda-Bos, getrouwd en moeder van twee volwassen zoons.

In 1976 behaalde ik mijn VWO-diploma, in 1980 het diploma voor onderwijzeres en in 1987 het diploma voor remedial teacher. Sinds 2003 ben ik gecertificeerd Davis®counselor en in 2012 behaalde ik het certificaat voor Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.

Ik heb lang gezocht naar een manier van werken die precies bij mij past en bij de Davis®methode – waar creativiteit de ingang voor leren is – ben ik thuis. Ik voel me als een vis in het water bij het individueel begeleiden van kinderen, adolescenten en volwassenen: geweldig hoe je als cliënt zelf leert ontdekken hoe leren, lezen en leven gemakkelijker wordt.

Opleiding tot Daviscounselor

In 2001, nadat ik een Davis®counseling had gedaan, besloot ik om de opleiding tot Davis®counselor te gaan volgen. Het werkte voor mij om leerstof te onderzoeken, in beeld te zetten en gefocust op te slaan; mijn zelfverzekerdheid groeide.

Gecertificeerd Daviscounselor

logo-ddaSinds oktober 2003 ben ik gecertificeerd Davis®counselor. Mijn praktijk heb ik aan huis. Ik laat je zelf ontdekken wat jouw sterke kanten zijn. Daarmee kan je zelf de triggers in de leerstof en je communicatie oplossen, zodat het ook voor jou mogelijk wordt om op jouw eigen niveau goed te leren lezen, leren en leven.